Rundveehouderij

Nieuws 4179 x bekeken 2 reactieslaatste update:16 jun 2012

Schapen doorboord

Lage Zwaluwe - Onbekenden hebben in Lage Zwaluwe twee schapen met pijl en boog beschoten.

Dat meldt politie Midden en West Brabant. De agenten kwamen op de melding af dat er langs de Amerweg een schaap graasde met in zijn lichaam een pijl. Samen met de eigenaar namen de agenten polshoogte. Er werden twee gewonde schapen aangetroffen. Het ene schaap had een 38 centimter langer pijl in de bil. Het tweede schaap had een pijl in de rug. De pijl had het schaap volledig doorboord. Beide schapen waren nog in leven. De politie vermoedt dat de pijlen met een kruisboog zijn afgeschoten en is op zoek naar getuigen.

Laatste reacties

  • J@gertje

    Wakker dier richt pijlen al op KFC en Iglo.
    En nu ook op schapen??? :-)

  • Willem1962

    Wat is dat toch met sommigen? Is het nu zo erg gesteld met de rest van de wereld dat we onze pijn en ellende af moeten reageren op willoze dieren? Ik hoop dat ze deze figuren op kunnen pakken, daarna gewoon een voorbeeld stellen op de lokale markt, mag iedereen met een gewone boog ook even een pijl afschieten op deze figuren.

Of registreer je om te kunnen reageren.