Rundveehouderij

Nieuws 866 x bekeken 1 reactie

Overname Balkan-zuivelaar ketst af

Amersfoort/Belgrado - De overname van de zuivelbedrijven Imlek en Mlekara Subotica door FrieslandCampina gaat niet door.

Reden is dat partijen het niet eens konden worden over de transactievoorwaarden, zo melden ze.

Een nadere toelichting willen ze niet geven, maar de bewoordingen suggereren dat er al nagenoeg volledige overeenstemming was over de aankoop. Beide bedrijven hadden vorig jaar een omzet van ongeveer 290 miljoen euro. De eigenaren zijn Russische investeerders.

Eén reactie

  • Zuperboer

    (Rus)tig laten wachten. FC is een koopkrachtige partner en het is in de handel zaak om af en toe duidelijk te maken waar je voor staat. Die bedrijven kunnen later nog wel eens voor minder geld naar FC toe komen. 't Is crisistijd dus een andere gegadigde kon nog wel eens op zich laten wachten.

Of registreer je om te kunnen reageren.