Rundveehouderij

Nieuws 1021 x bekeken

Grote promotieactie FrieslandCampina

Amersfoort – Leden-melkveehouders van FrieslandCampina gaan vandaag massaal de straat op om hun zuivelproducten te promoten.

Zo’n 5.000 veehouders bezoeken 350.000 huishoudens in 135 dorpen en steden en bieden consumenten een speciaal pak Campina halfvollemelk aan. In navolging van de Campina Boerenland producten, is nu ook voor Campina melk en karnemelk exact na te gaan van welke boerderijen de melk afkomstig is. Dit is te zien door een code op de verpakking in te voeren op www.campina.nl.

Campina is naar eigen zeggen de enige die in staat is om circa 150 miljoen liter melk van geselecteerde boerderijen zo te verwerken dat de herkomst terug te vinden is. Met de rondgang langs de deuren en de nieuwe code op de verpakkingen waarmee de herkomst van de melk te herleiden is, zet Campina een nieuwe stap op het gebied van transparantie. “Wij hebben de gehele keten in beheer: van gras tot glas”, aldus FrieslandCampina-directeur Bas van den Berg.

Of registreer je om te kunnen reageren.