Rundveehouderij

Nieuws 420 x bekeken

Bongrain dicht bij miljard euro omzet

Viroflay – Het Franse kaasconcern Bongrain heeft de omzet in het eerste kwartaal met 7,1 procent zien toenemen naar 998,3 miljoen euro. De kaasdivisie neemt daarvan 636,7 miljoen voor haar rekening, een groei met 5,3 procent.

Dat is de danken aan 'de investeringen in verdere promotie-acties en andere commerciële activiteiten die zorgen voor een goede dynamiek van de belangrijkste kaasmerken van het bedrijf', aldus Bongrain. Bij de overige zuivelproducten nam de omzet met 10,3 procent toe naar 381,4 miljoen. Hier kon het Franse bedrijf profiteren van de gunstige prijzen op de wereldmarkt, hoewel Bongrain daar wel bij aantekent dat die de laatste weken tekenen van afzwakking beginnen te vertonen.

Of registreer je om te kunnen reageren.