Rundveehouderij

Nieuws 2552 x bekeken

Supermarkt komt met regionale melk

Nieuw Bergen – Jan Linders supermarkten heeft deze week een eigen lijn houdbare melk geïntroduceerd. Het gaat om pakken halfvolle en volle melk. De houdbare melk komt volgens de supermarktketen uit het ‘land van Jan Linders’. Dit betekent volgens een woordvoerder dat de melk uit de provincies Limburg, Noord-Brabant en een klein stukje van Gelderland afkomstig is.

De leverancier, het in Boxmeer gevestigde Globe Milk, garandeert volgens Linders dat de melk uit het ‘land van Jan Linders’ komt. Het zou vooral gaan om melkveehouders in het noordoosten van Noord-Brabant. Voorlopig blijft het wat betreft de ‘eigen’ zuivel van Jan Linders bij genoemde twee houdbare varianten. Voor wat betreft de Jan Linders-producten wordt zoveel mogelijk gewerkt met producten uit eigen regio.

Of registreer je om te kunnen reageren.