Rundveehouderij

Nieuws 539 x bekeken 2 reacties

LTO: Bijwerkingen Q-koortsvaccin melden

Den Haag – LTO roept geitenhouders op bijwerkingen van de vaccinatie tegen Q-koorts bij de dierenarts te melden.

Uit het veld komen volgens de belangenorganisatie signalen van heftige bijwerkingen, vooral bij oudere, meermaals gevaccineerde dieren. Bij het Bureau Bijwerkingen Diergeneesmiddelen kwamen echter slechts 5 officiële meldingen binnen.

Laatste reacties

  • politiek

    Uit het veld komen ook meerdere signalen dat zeer veel geitenhouders niet de moeite hebben genomen om tijdig te enten. Gebleken is al meerdere keren dat geitenhouders het niet zo nauw nemen met verantwoordelijkheden, ook niet naar de humane sector toe.

  • Mozes

    Is je incontinentieluier verzadigt politiek? Je begint weer door te lekken.

Of registreer je om te kunnen reageren.