Rundveehouderij

Nieuws 244 x bekeken

Arla op 1e plaats op reputatieranglijst Deense voedingsbedrijven

Kopenhagen - Arla Foods is opgeklommen naar de eerste plaats op de nieuwe reputatieranglijst van in Denemarken actieve voedingsfabrikanten.

Het zuivelconcern scoort in alle beoordelingscategorieën het hoogst, dat wil zeggen bij zowel milieubewustzijn, productontwikkeling en kwaliteit als ondernemingsethiek. De ranglijst wordt jaarlijks opgesteld door het voedingsmagazine Levnedsmiddelbladet aan de hand van een enquête onder leidende medewerkers in de branche, waaronder behalve fabrikanten ook handelshuizen en grootgrutters. Het Deens/Zweedse zuivelconcern stond vorig jaar op de 2e plaats. Nummer 2 is dit jaar de biologische zuivelaar Thise, die in 2010 de gele trui droeg. Bierbrouwer Carlsberg handhaafde zich op de 3e plaats.

Of registreer je om te kunnen reageren.