Rundveehouderij

Nieuws 267 x bekeken 1 reactie

Kandidaat-opvolgers Wantenaar en Jorritsma mogen zich melden

Amersfoort – Coöperatie FrieslandCampina zoekt naar twee bestuurders die in de loop van dit jaar voorzitter Kees Wantenaar en medebestuurder Jorrit Jorritsma zullen opvolgen.

Dit meldt FrieslandCampina in de melkmail februari. De twee nieuwe bestuurders zullen ook zitting krijgen in de Raad van Commissarissen. In die raad moet ook een opvolger worden gezocht voor ’buitencommissaris’ Rob ter Haar. Voor zijn opvolging wordt een ander wervingstraject doorlopen.

Eén reactie

  • no-profile-image

    Als de kandidaten maar menselijk zijn! Er zijn, voor de leden binnen alle redelijkheid en een goede melkprijs.Geen arogante dictators die alles doen dat de cooperatie de hele wereld als lid moet hebben en ze naar hun pijpen moeten dansen. Daardoor zijn veel goede melkveehouders met woede opgestapt. Zij voelen zich misbruikt en berooit!

Of registreer je om te kunnen reageren.