Markt

Boerderij op Maat

 

De marktcijfers op Boerderij.nl zijn ondergebracht in Boerderij op Maat. Dit heeft het voordeel dat u niet meer de prijzen van uw gading op hoeft te zoeken in een grote pagina. U kunt het dashboard eenvoudig instellen naar uw wensen. Daardoor heeft u in één oogopslag overzicht over alle voor u relevante prijzen.

Bijna 1.000 prijzen
In Boerderij op Maat heeft u de keuze uit bijna duizend prijzen. De basisinstelling van het dashboard bevat daarom slechts een scherpe selectie daaruit. Zit de prijs die u zoekt daar niet bij, dan kunt u die eenvoudig toevoegen. Als u daarbij hulp nodig hebt, bekijk dan de instructievideo of de handleiding hieronder.

Ga naar het dashboardVoeg zo een prijs toe

Stap 1:

Marktprijs wijzigen in Boerderij op Maat
Klik op het pennetje (icoon) of het woord 'bewerken' achter ‘Prijzen’. Daardoor verandert de prijzenkolom in een bewerken-modus.

 


 

Stap 2:

 

Marktprijzen beheren in Boerderij op Maat

 

Via de knop ‘prijs toevoegen' kunt u een notering toevoegen. 

 


 

Stap 3:

 

Marktprijzen beheren in Boerderij op Maat
Kies de sector, marktplaats, product en specificatie van de notering die u wilt toevoegen.

 


 

Stap 4:

 

Marktprijzen beheren in Boerderij op Maat
Nieuwe marktprijzen worden boven in de kolom toegevoegd. Om duidelijker aan te geven welke notering nieuw is, licht deze direct na het toevoegen even geel op. U kunt deze eenvoudig met de muis lager in de kolom slepen als u dat wilt.

 

 

 

 

 


 

 

 

Stap 5:

 

 

 

Marktprijzen beheren in Boerderij op Maat
Noteringen die niet (meer) voor u van toepassing zijn kunt u verwijderen door op de prullenmand achter de notering te klikken als u de prijzenkolom in bewerken-modus bekijkt.

 


 

Stap 6:

 

Marktprijzen beheren in Boerderij op Maat
Als u aan het eind van alle bewerkingen op ‘gereed’ klikt onderaan de marktkolom, worden uw instellingen opgeslagen. De volgende keer dat u het dashboard opent, toont de marktkolom zoals u deze (het laatst) heeft ingesteld.

 

 

 

 

 

 

Ga naar het dashboard