Rundveehouderij

Foto & video 2308 x bekeken 3 reactieslaatste update:18 dec 2013

Pinken proeven nieuwe rassen en mengsels

In aanloop naar de Gras & Maismanifestatie 2013 testen Praktijkonderzoek Plant en Omgeving in Vredepeel en Agrifirm Feed diverse grasrassen en mengsels. De onderzoekers krijgen hulp van enkele pinken. Melkveehouders zien zo met eigen ogen welke grassoorten het best in de smaak vallen.

Engel Lameijer

Laatste reacties

 • Johnnie

  1:30 pleurt ie om.. :)

 • gerben5

  twee keer zelfs

 • leo,s vriend

  Een jaar of 20 geleden heeft de DLV ook al eens zo,n proef gedaan in de omgeving van Lochem,er waren zeer duidelijke verschillen in smakelijkheid,sommige mengsels bleven echt compleet tot het einde staan. Geen koe die het wilde vreten.
  Maar toen de resultaten gepresenteerd zouden worden trokken de leveranciers zich terug,er mocht NIKS bekend gemaakt worden............

Of registreer je om te kunnen reageren.