Pluimveehouderij

Nieuws 1761 x bekeken

Eierpromotiecampagne krijgt vervolg

De promotiecampagne voor Nederlandse eieren 'Het is altijd weer voor een ei' wordt in ieder geval tot en met 2019 voortgezet door Ovoned.

Het budget van afgelopen jaar is niet opgemaakt en wordt uitgesmeerd over de komende jaren, om de campagne in de lucht te houden. Onder meer door het vertonen van campagnebanners op buienradar.nl, waarvan er tot nu toe 1,5 miljoen vertoond zijn in 2016.

Vanaf deze zomer sectorpromotie voor eieren

Vanaf deze zomer wordt daarnaast meer ingezet op sectorpromotie, onder andere via populaire foodblogs waarop gesponsorde content wordt geplaatst. Daarnaast worden artikelen over de eierketen aangeboden aan regionale dagbladen, met uitleg over de keten en de gezonde eigenschappen van eieren.

Foto: Jeen bureau voor communicatie
Foto: Jeen bureau voor communicatie

Ovoned blij met resultaten eiercampagne

Ovoned is enthousiast over de tot zover behaalde resultaten. 16.000 mensen bezochten tot zover één van de websites van de campagne: altijdweervooreenei.nl en hetverhaalvanhetei.nl. Ook een (gesponsord) artikel met een eierrecept waarin de gezonde eigenschappen van eieren aangehaald werden, deed het goed volgens Ovoned: het werd door 8.876 mensen gelezen en door 42.000 mensen op sociale media gezien.

Of registreer je om te kunnen reageren.