Pluimveehouderij

Nieuws 1930 x bekeken 1 reactie

Vitelia gelast studieavond in Lunteren af

Vitelia Voeders heeft zijn studieavond, gepland voor vanavond (dinsdag 11 maart) in Lunteren, afgelast. Hiertoe is gistermiddag besloten omdat slechts vijf pluimveehouders zich voor de studieavond hadden aangemeld.

De periferie was wel sterk vertegenwoordigd bij de aanmeldingen, maar omdat dit niet de uiteindelijke doelgroep is, heeft Vitelia de bijeenkomst geschrapt.
Morgenavond (woensdag 12 maart) gaat de studieavond 'Geld verdienen met legkippen in magere tijden' in RBC 'de Oelderse Halte' in Oirlo (L) wel door. Voor die bijeenkomst in de thuisbasis van Vitelia (aanvang 19.45 uur) zijn wel voldoende aanmeldingen. De verkoopadviseurs Gijs Willems en Frank Rooijakkers gaan laten zien hoe pluimveehouders de kostprijs van hun leghennen kunnen beïnvloeden en hoe zij het maximale resultaat met een koppel kunnen behalen.
De pluimveehouders die zich hadden aangemeld voor de studieavond in Lunteren krijgen later de informatie op hun bedrijf in een persoonlijke presentatie.

Eén reactie

  • bankivahoen

    Dat zie je steeds meer dat meetings alleen nog maar door de periferie bezocht worden. Wie betaald deze mensen om daar te zitten ? De primaire sector is in een ijzingwekkend tempo bezig met het bijltje erbij neer te gooien en waarom zouden die nog interesse tonen als het water al boven de lippen staat ? Zie ook de opening ronddeel voor maar liefst 200 kippen , volgens mij staan er meer hoogwaardigheidsbekleders als er kippen in kunnen ! Lachwekkend , het geeft perfect de stand van zaken weer hoe geweldig het met onze maatschappij gesteld is . De werkelijkheid is bij velen uit het zicht verdwenen. Jortje Kelder , laat me nie lachen !

Of registreer je om te kunnen reageren.