Pluimveehouderij

Nieuws 1104 x bekeken

Vleeskuikenspecialist wint publieksprijs

Den Bosch - Patrick van den Hurk, hoofd afdeling vleespluimvee bij Coppens Diervoeding BV in Helmond en vleeskuikenhouder in Biezenmortel (N-B), heeft woensdag de publieksprijs gewonnen bij de Agrivaknet-verkiezing Bedrijfsadviseur van het jaar 2013.

Van den Hurk was met Pierre van Oort, specialist melkvee bij ForFarmers, en Raymond Derks, adviseur omgeving bij ZLTO, genomineerd voor de titel. Die ging uiteindelijk naar Van Oort, de jury vond hem het meest compleet. De winnaar werd bekend tijdens de jaarlijkse conferentie van Agrivaknet, gehouden bij de ZLTO in Den Bosch.

Agrivaknet is een onafhankelijke vakvereniging van agrarische specialisten in Nederland.

Tijdens de verkiezing gaat het de bedrijfsadviseur die het best in staat is de doelstellingen te bereiken van agrarische bedrijven behorend bij de segmenten A en B, dit zijn de twee hoogste segmenten waarop bedrijven hun klanten (de agrarische bedrijven) indelen op basis van hun bedrijfsdoelen. Vaak wordt gesproken over A-B-C-D-relaties (waarbij A staat voor het hoogste segment).

Dit jaar kon het publiek meestemmen. De juryuitslag en de publieksuitslag samen vormden de uiteindelijke uitslag, waarbij de juryuitslag het zwaarst woog.

Of registreer je om te kunnen reageren.