Pluimveehouderij

Nieuws 2084 x bekeken

Pluimveeseminar speciaal voor studenten

Om studenten enthousiast te maken voor de internationale pluimveebusiness, waarin Nederlandse bedrijven een hoofdrol spelen, werd in Barneveld een pluimveeseminar voor HBO- en universitaire studenten georganiseerd.

Het pluimveeseminar werd georganiseerd door Moba, Verbeek Broederij en Opfok, Jansen Poultry Equipment, De Heus voeders en de Gezondheidsdienst voor Dieren. ,,De pluimveesector heeft een wat stoffig imago. Om de mensen die voor ons de toekomst zijn te kunnen laten zien dat het een dynamische en high tech branche is, hebben we met een aantal wereldspelers bij elkaar gezeten. Zo is dit initiatief tot stand gekomen’’, zo legt Marieke van den Brink, PR Officer van Moba uit.
Voor het seminar hadden 56 studenten van Wageningen UR en Universiteit Utrecht zich aangemeld. Bij Moba in Barneveld kregen ze een bedrijfspresentatie van de organiserende bedrijven. Vervolgens kregen ze een rondleiding bij Moba en als afsluiting een buffet bij De Heus.

Foto

 • De studenten worden rondgeleid bij Moba in Barneveld.

  De studenten worden rondgeleid bij Moba in Barneveld.

  Foto: Janus Visser
 • Pluimveeseminar speciaal voor studenten
  Foto: Janus Visser
 • Pluimveeseminar speciaal voor studenten
  Foto: Janus Visser
 • Pluimveeseminar speciaal voor studenten
  Foto: Janus Visser

Of registreer je om te kunnen reageren.