Pluimveehouderij

Nieuws 1085 x bekeken 1 reactie

Andela beoogd voorzitter Anevei

Houten - Hubert Andela (50), oud-sectordirecteur pluimveevlees bij het Productschap Pluimvee en Eieren wordt vrijdag tijdens de ledenvergadering van de Anevei, de branche-organisatie voor de eierhandel, voorgedragen als nieuwe voorzitter van deze organisatie.

Andela nam in 1998 afscheid van het productschap en werd toen commercieel directeur van pluimveeslachterij Bevers in Uden. Vanaf 2003 is Andela als secretaris werkzaam voor KNV, de werkgeversvereniging voor het spoorgoederenvervoer en beroepspersonenvervoer. Andela blijft daar werken, en gaat, als hij benoemd wordt, één dag per week besteden aan het Anevei-voorzitterschap. Een benoeming is voor twee jaar. Hij volgt als voorzitter Arend Mijs (65) op die de voorzittersfunctie zes jaar vervulde. Mijs besteedde meer tijd aan het Anevei werk dan Andela nu gaat doen. "We zijn op zoek naar een nieuwe medewerker die naast Andela een deel van de taken op zich kan nemen. Daarvoor moet ook de begroting omhoog", zo meldt Mijs.

Eén reactie

  • horsten

    wie gaat dat betalen!!

Of registreer je om te kunnen reageren.