Pluimveehouderij

Nieuws 4722 x bekeken 2 reacties

AH haalt folder niet terug

Zaandam - Albert Heijn gaat de bonusfolder van deze week niet terughalen.

Dat zegt een woordvoerster van het concern. Wakker Dier eist van AH de folder van deze week terug te halen omdat de supermarktketen consumenten onjuist en oneerlijk zou voorlichten over het welzijn van de dieren waarvan het vlees in de schappen ligt.

Gerookte kipfilet staat in de folder onterecht afgebeeld met drie Beter Leven Sterren van de Dierenbescherming. "Er is sprake van een drukfout. Wij richten ons nu op de juiste informatie van onze klanten", aldus de woordvoerster van AH. Volgens haar is het vrijwel onmogelijk de folder terug te halen omdat deze al bij zeer veel consumenten is bezorgd. Zij meldt verder dat de brief van Wakker Dier bij AH nog niet binnen is. "Het is jammer dat Wakker Dier op deze manier reageert", aldus de woordvoerster.

Laatste reacties

  • awknop

    Hoe moet Wakker Dier dan reageren? Ik snap dat AH de verzonden folders niet kan terughalen, maar een reaktie in nationale pers en informatie bij het schap in de winkels zijn een handigere reaktie dan wat ze nu doen.

  • Onpartijdig

    Wakker Dier moet eerst maar eens in de spiegel kijken alvorens een vinger uit te steken naar anderen die de waarheid niet vertellen. De club zelf kraamt alleen maar onwaarheden uit . Neem het voorbeeld van de vleeskuikens waarin WD suggereert dat deze van de poten gaan en in 5,5 weken naar 2900 gr groeien, een leugen die ze ongestraft kunnen rond bazuinen.

Of registreer je om te kunnen reageren.