Pluimveehouderij

Nieuws 725 x bekeken

Dutch poultry Centre gaat samenwerking aan in Afrika

Doetinchem – Het Dutch Poultry Centre en Netherlands-African Business Council gaan samenwerken. Beide organisaties zullen elkaar in de toekomst op pluimveegebied proberen te versterken.

Afrika is een continent dat zich snel ontwikkelt. Ook voor de Nederlandse pluimvee-industrie liggen daar kansen. Dutch Poultry Centre (DPC) heeft daarom contact gezocht met Netherlands-African Business Council (NABC). Deze instelling heeft een grote expertise als het gaat om zakendoen met Afrika. Al jarenlang brengt het Nederlandse bedrijven in contact met klanten, zakenpartners, distributeurs en andere interessante partijen in Afrikaanse landen, ook voor de pluimveesector.

De details van het partnerschap moeten nog verder worden uitgewerkt, maar door een wederzijds partnerschap wordt Afrika dichter bij de DPC-deelnemers gebracht en wordt relevante pluimvee informatie gericht verzameld en beschikbaar gesteld. Anderzijds krijgt NABC hiermee beter inzicht in de wensen en behoeften van de Nederlandse pluimvee-industrie.

Onder de naam Dutch Poultry Centre presenteren toonaangevende Nederlandse bedrijven en instituten in de pluimveesector zich op de internationale markt.

Of registreer je om te kunnen reageren.