Pluimveehouderij

Nieuws 1426 x bekeken

Veel interesse voor Eimago-bijeenkomsten

De twee bijeenkomsten die de Eimago-werkgroep van Stichting ’Blij met een Ei’ organiseert, kunnen bogen op veel deelnemers.

Voor de eerste bijeenkomst, vandaag in Rondeel Ewijk in Ewijk, hebben zich zo’n 90 legpluimveehouders aangemeld. Voor de tweede bijeenkomst, volgende week vrijdag 16 maart in het Pluimveemuseum in Barneveld, hebben zich zelfs nog meer pluimveehouders aangemeld. ,,Maar er kunnen er nog meer bij’’, zegt Jan Knoben, voorzitter van ’Blij met een Ei’. Aanmelden kan per mail aan info@eimago.nl.

Eimago biedt de deelnemers een boeiende dag over marketing en promotie van hun bedrijf en branche. Met een presentatie van Edo Stouten, oud-directeur van Bonduelle en diverse workshops (over onder meer omgaan met lokale en regionale pers, gebruik van social media en open dagen, beurzen, schoolontvangsten).

Afhankelijk hoe de twee bijeenkomsten verlopen en door de deelnemers worden ervaren, krijgen de bijeenkomsten een vervolg. Mogelijk komt er nog een derde bijeenkomst, mogelijk dat ook de opfokkers bij de activiteiten worden betrokken.

Of registreer je om te kunnen reageren.