Pluimveehouderij

Nieuws 685 x bekeken

Ei Love You slogan van nieuwe ei-campagne

Zoetermeer – Ei love you. Dat is de leus van de nieuwe reclamecampagne voor eieren van het Productschap Pluimvee en Eieren (PPE).

De campagne is gisteren van start gegaan en zal het hele jaar doorlopen.

Er is een website in de lucht waarop consumenten achtergrondinformatie kunnen vinden over eieren. Ook wordt er gebruik gemaakt van de moderne social media zoals Facebook en Twitter. Verder zijn er advertenties in de dagbladen Telegraaf en Spits en later in de consumentenbladen Libelle, Margriet, Flair en andere vrouwenbladen. Ook de radio wordt ingezet bij deze campagne.

Spots zijn te horen bij de publieke zenders Radio 1, 2 en 3 en bij de commerciële zenders Q-music en Skyradio.

De campagne heeft tot doel om de meest actuele inzichten over de voedingswaarde en gezondheidsaspecten van eieren onder de aandacht te brengen van de consument. Bij die consument overheerst nog te vaak het idee dat eieren cholesterolbronnen zijn die slecht zijn voor hart en bloedvaten.

Het productschap heeft in totaal een budget van 1,2 miljoen euro voor deze campagne uitgetrokken.

Of registreer je om te kunnen reageren.