Pluimveehouderij

Foto & video 3693 x bekeken 10 reacties

Code drie terug in de schappen

Marian en John Claessens, Agrarisch Ondernemers 2013 zijn trots hun bedrijf en de resultaten die ze behalen, een productie van 98 procent een zeer lage uitval van dieren. Ze hopen dat hun code drie eieren terug keren in de winkelschappen.

Engel Lameijer

Laatste reacties

 • kippenboer bveld

  goed bezig! ga zoo door

 • devo-ei

  Geweldig. Wij zijn trots op ons product. Laat de consument echt zelf maar eens kiezen in de winkel wat hij wil eten.

 • alco1

  De consument is wel duidelijk. Ze willen een ei wat aan de hoogste eisen voldoet voor de laagste prijs.

 • alex.janssen1

  ambassadeurs van de bovenste plank. trots op onze sector. alles omarmen waarbij de consumptie en het imago van het ei in een positiever daglicht komt. top!

 • maartje gussinklo

  Mooi interview!

 • pluimveevanbeek

  Super!

 • gdenboer

  Prima vertegenwoordigers voor de sector,wat mij beteft krijgen ze een vergoeding uit de reclame pot die we met zijn allen vrijwillig gaan vullen.
  Maar om nou de batterij kip nog te gaan promoten,lijkt me niet zinvol,ondanks de betere technische resultaten,waar de meeste consumenten geen boodschap aan hebben.We zijn met zijn allen een andere weg in geslagen,laten we hier mee doorgaan

 • schoenmakers1

  beter ten halve gekeerd als ten hele gedwaald

 • Koen Franken

  Zou inderdaad wel vreemd zijn als die eieren weer in de schappen zouden komen te liggen , de pluimveehouders welke bewust hebben gekozen om eieren te produceren met code 3 erop wisten toen ook dat ze gingen produceren voor de industrie

 • Marian Claessens

  Bedankt voor alle reacties op het filmpje wat bij ons is opgenomen. @gdenboer las bij jouw iets over een batterij kip, maar die wordt niet meer in Nederland gehouden dus dat woord is niet op z'n plek. Wat betreft onze opmerking over code 3 dit heeft duidelijk wat los gemaakt.
  Ik persoonlijk denk dat het altijd beter is wanneer een consument kan en mag blijven kiezen wat zij/hij koopt in een supermarkt. Dit is naar mijn beleving altijd beter dan wanneer het wordt opgelegd door wie dan ook (zeker voor de toekomst van de pluimveehouderij). Laat de consument maar kiezen welk ei bij hem of haar past. De codes op onze eieren dragen helaas bij aan verdeeldheid binnen onze sector. Hoe krijgen we dit gekeerd in SAMEN sterk?
  Als pluimveehoudster van vooral code 3 eieren maar ook code 2 eieren maak ik dagelijks reclame voor eieren via Facebook https://www.facebook.com/Claessens.Jenniskens.Pluimveebedrijven.BV en Twitter
  P.S doe dit met alle plezier en ook wij gaan vrijwillig bijdragen aan de reclame campagne van EI LOVE YOU . Jullie toch ook allemaal?
  Breek de dag en tik een gezond en lekker eitje!!!

Laad alle reacties (6)

Of registreer je om te kunnen reageren.