Pluimveehouderij

Foto & video 3307 x bekeken 9 reactieslaatste update:18 dec 2013

Overstap gaat gepaard met risico's

De Oostings stapten van gangbare leghennen over op het houden van 9.000 biologische legkippen. Tijdens de open dag op hun bedrijf in het Drentse Zwinderen - die werd georganiseerd door Albert Heijn - vertelden de Oostings over hun keuze voor biokippen.

Laatste reacties

 • Sylke

  top!!

 • B bob

  Succes Bernice & Harro. Goed Bezig!!

 • Grievink

  Bernice en Harro,

  Perfecte promotie van jullie bedrijf.
  Een goede presentatie.
  leuk om te zien!

  Jan Grievink

 • Arjan Schutte

  Harro en Bernice,

  mooie reportage over jullie bedrijf!!

  Heel veel succes!!

 • jaapdevink

  Bernice en Harro,

  Wat een leuke video, Ik wens jullie veel plezier met jullie bedrijf. Dat zal vast lukken.

  Jaap de Vink

 • politiek

  Een mooie eerlijke reportage. Kijk maar eens naar de kinderen in de video. Bij volwassenen kun je nog wel eens twijfelen of het geen toneel is, maar bij kinderen echt niet. Ook een plus voor AH. Hopenlijk weten ze dit ook te vertalen ( positief) naar deze ondernemer en de consument zodat deze weer het gevoel heeft dat hij een eerlijk, duurzaam eitje op zijn bordtje heeft.

 • B bob

  Niet alles berust op bedrog Politiek ! Soms kijk je naar een filmpje en mag je respect hebben voor mensen die tegen de stroom in zwemmen en gewoon tevreden zijn ! Het is een eng woord maar tevredenheid staat gelijk aan geluk!

 • zozo

  Ziet er mooi uit,dit hoort nou duurzaam te heten!Zo'n ei hoort erbij.Succes toegewenst,fam.Oosting.

 • Khalid en zijn maten

  Ik wens deze boeren succes! Ik mis trouwens wel het stempelmatrijs in de inpakafdeling,die het stempel van de herkomst van de eieren erop zet( of ze vonden dat misschien niet belangrijk genoeg voor het filmpje)

Laad alle reacties (5)

Of registreer je om te kunnen reageren.