Pluimveehouderij

Achtergrond 880 x bekeken

NOP leidt ambtelijke top rond

De NOP heeft vorige week de ambtelijke top van de Directie Dierlijke Agroketens en Dierenwelzijn van het ministerie van EL&I vorige week kennis laten maken met de pluimveesector.

De NOP heeft vorige week de ambtelijke top van de Directie Dierlijke Agroketens en Dierenwelzijn van het ministerie van EL&I kennis laten maken met de pluimveesector. De directeur, de plaatvervangend directeur, een lid van het managementteam, de ketenmanager varkens- en pluimveehouderij en een beleidsmedewerkster dierenwelzijn, deels nieuw en onbekend met de pluimveesector, brachten een bezoek aan Kuikenbroederij ’Het Anker’ in Ochten, legpluimveebedrijf ’Het Anker’ in Opheusden, het Rondeel in Barneveld en vleeskuikenbedrijf Mts. Van Deuveren in Putten. Namens de NOP waren voorzitter Jan Wolleswinkel, de toekomstige voorzitter Eric Hubers, secretaris Alex Spieker en Frans van Sambeek, voorzitter van de NOP-kring fokkers, aanwezig om de ambtelijke top te informeren over de structuur van de eier- en vleeskuikenkolom.


Op de foto: De toekomstige en huidige NOP-voorzitters Eric Hubers en Jan Wolleswinkel, en Françoise Divanach, Hans van Dongen en Henri Kool van de Directie Dierlijke Agroketens en Dierenwelzijn van het ministerie van EL&I, luisteren naar Ruud Zanders, directeur van Rondeel BV, tijdens een bezoek aan het Rondeel in Barneveld. (Foto: Alex Spieker)

Of registreer je om te kunnen reageren.