Pluimveehouderij

Achtergrond 594 x bekeken

Volledig geïntegreerde volière

In de Vencomatic Veranda Aviary kan de hen zich goed bewegen en heeft de pluimveehouder goed zicht.

Vencomatic heeft een nieuwe Veranda Aviary ontwikkeld, een volledig geïntegreerd volièresysteem voor leghennen met leefruimte op twee niveaus, in meerdere rijen, met op beide niveaus automatische Vencomatic-nesten met beweegbare bodems en water en voer.

De Veranda Aviary is in bijna elke stal, bestaand en nieuwbouw, te plaatsen. De systeemhoogte is zodanig gekozen dat de hen zich er goed in kan bewegen en dat de pluimveehouder makkelijk op het tweede niveau kan kijken.

De nesten zijn aan de achterkant bereikbaar. De achterwand van de nesten kan worden opgelierd voor inspectie.

Het Veranda Aviary-systeem van Vencomatic heeft extra brede luchtkokers waardoor een hogere capaciteit ontstaat, de mest efficiënt wordt gedroogd en er voldoende verse lucht onder de dieren wordt gebracht. Brede roosters voor de nesten creëren een groter leefoppervlak.

Met oploopplateaus kunnen de dieren gemakkelijk naar de diverse niveaus in de Veranda Aviary. Het diermanagement met de Veranda Aviary is eenvoudig. De Veranda Aviary vraagt minder inspanning/beweging van de dieren en houdt zo de voerconversie laag.

Vencomatic, Eersel
• tel. (0497) 51 73 80
• internet: www.vencomatic.com

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.