Pluimveehouderij

Achtergrond 1007 x bekeken 1 reactie

KWIN-Veehouderij 2010-2011

KWIN-Veehouderij 2010-2011 is verschenen. Veehouders kunnen dit jaar deze jaarlijkse uitgave met bijna 50% korting kopen.

Doordat het Productschap Vee en Vlees (PVE), het Productschap Pluimvee en Eieren (PPE) en het Productschap Zuivel de uitgave van KWIN-Veehouderij 2010-2011 meefinancierden, hebben veehouders de mogelijkheid om het boek met bijna 50% korting te kopen. Als veehouder betaalt u €29 in plaats van €57,50 (incl. btw, exclusief €6 verzend- en administratiekosten).

KWIN-Veehouderij (KWIN staat voor Kwantitatieve Informatie) is een jaarlijkse uitgave van de Animal Sciences Group van Wageningen UR. KWIN-Veehouderij bevat statistische prijsinformatie over onderdelen van veehouderijbedrijven en normen voor het maken van berekeningen, bedrijfsevaluaties en begrotingen.

KWIN-Veehouderij biedt veehouders:
• Inzicht in opbrengsten en kosten van het gehele bedrijf.
• Prijsverwachtingen (voer, melk, vlees, biggen, eieren, uitgangsmateriaal enzovoort)
• Saldoberekeningen voor begrotingen
• Prijzen gebouwen, machines en werktuigen en bijbehorende jaarkosten
• Naslagwerk mestbeleid
• Loonkosten, loonwerk- en machinetarieven

Bestellen via www.kwin.nl
KWIN-Veehouderij kunt u bestellen via www.kwin.nl. Per BRS-nummer (houd deze bij het bestellen bij de hand) kan maximaal 1 exemplaar met korting worden besteld.

Foto

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    bekkers

    Geachte heer/mevrouw,

    Met behulp van mijn klantnummer (205779975) wilde ik KWIN-veehouderij 2010-2011 bestellen. Bij het bestellen werd aangegeven dat het bedrijfsrelatienummer niet correct is. Wat is dan mijn bedrijfsrelatienummer.

    Alvast bedankt voor uw reactie.

Of registreer je om te kunnen reageren.