Pluimveehouderij

Achtergrond 235 x bekeken

Windvaste kadavercel

De kadavercel Euratainer type 3 is van versterkt polyester en heeft een ruime bodemplaat.

Coolworks brengt een nieuwe kadavercel op de markt: de Euratainer-kadavercel type 3 (schone-/vuilewegsysteem). De Euratainer-kadavercel type 3 is geheel vervaardigd uit versterkt polyester, met hoogwaardige isolatie. De Euratainer-kadavercel type 3 is voorzien van een ruime bodemplaat met montagegaten om de cel windvast te kunnen plaatsen op het erf.

De Euratainer-kadavercel type 3 heeft inwendige afmetingen (lxbxh) van 180 x 180 x 170 cm en heeft aan de voorzijde twee frontdeuren van 90 bij 160 cm (bxh) voor het ophalen van de kadavers door het destructiebedrijf. Deze frontdeuren zijn aan de binnenzijde voorzien van roestvrijstalen spanjolet-sluitingen en zijn aan de buitenzijde afsluitbaar met een hangslot. De deur aan de achterzijde (bxh 80 x 70 cm) voor het vullen vanaf de schone weg kan ook worden afgesloten met een hangslot.

De koelers zijn voorzien van roestvrijstalen verdampers en zijn gemonteerd op bovenzijde van de Euratainer-kadavercel. De energiekosten per jaar bedragen circa €140, afhankelijk van gebruik (openen van deuren, buitentemperatuur, vulling en plaatsing).

Deze Coolworks-koeling valt nog steeds in de VAMIL-regeling 2010.

Verkoopprijs (franco geleverd): €3.850, excl. btw

Coolworks bv
Maarheeze (N-B)
tel. (0495) 59 38 45
e-mail: ton@coolworks.nl
internet: www.euratainer.com

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.