Pluimveehouderij

Achtergrond 242 x bekeken

Symposium kritisch op diergezondheid

De redactie van Pluimveehouderij en de Nederlandse Organisatie van Pluimveehouders nodigen u van harte uit voor het symposium Kritisch op Diergezondheid.

Een mindere ronde of zelfs een relatief klein gezondheidsprobleem tijdens een ronde, betekent vaak het verschil tussen verdienen of verliezen. De gezondheid van uw koppel leghennen of vleeskuikens is daarin een kritische factor. Darmgezondheid is van groot belang voor het goed functioneren van het immuunsysteem, maar ook waterkwaliteit en bedrijfshygiëne spelen een rol van betekenis in het gezond houden van uw dieren. De redactie van Pluimveehouderij nodigt u samen met de Nederlandse Organisatie van Pluimveehouders van harte uit voor het symposium ‘Kritisch op Diergezondheid’, op dinsdag 13 april in congrescentrum De Reehorst in Ede.

Tijdens het symposium focussen diverse sprekers zich op darmgezondheid, drinkwaterkwaliteit en bedrijfshygiëne in zowel de pluimveevlees- als de legsector. Bovendien organiseren we een infomarkt waar met medewerking van de Gezondheidsdienst en ForFarmers waardevolle adviezen zijn in te winnen over het positief beïnvloeden van de gezondheid van uw dieren en het vergroten van het rendement op uw bedrijf. Dit mag u niet missen.

Als abonnee van Pluimveehouderij heeft u al een uitnodiging ontvangen, maar u kunt zich ook nu nog digitaal opgeven. Dat kan via email en via een opgaveformulier. De kosten bedragen 50 euro voor abonnees en 85 euro voor niet-abonnees.

Foto

Fabian Brockötter

Of registreer je om te kunnen reageren.