Pluimveehouderij

Achtergrond 909 x bekeken

Stal ontsmetten met gas

Best Air Choice heeft een methode ontwikkeld die met twee soorten gas pluimveestallen ontsmet.

De methode van Best Air Choice gebruikt actieve zuurstof (ozon) en een ander vrij in de natuur voorkomend gas om pluimveestallen te desinfecteren. De methode kan worden gebruikt om bloedluis te bestrijden. Voorafgaand aan de behandeling moet de stal eerst goed gereinigd worden.

De apparatuur staat op een aanhanger. De ontsmettende gassen worden op locatie geproduceerd en via slangen de stal ingebracht en gecirculeerd en weer teruggevoerd naar de aanhanger. De kosten hangen af van de duur van de behandeling, die, afhankelijk van de ernst van de bloedluisbesmetting, drie tot vijf dagen in beslag neemt.

Met de gasontsmettingsmethode van Best Air Choice zijn op de Veluwe positieve ervaringen opgedaan met het ontsmetten van een met S.g. besmette stal.

Best Air Choice
Tel. (0522) 47 33 34
Internet: www.ozozuiver.nl

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.