Pluimveehouderij

Achtergrond 154 x bekeken 1 reactie

Weinig spanning op vleeskuikenmarkt

OP de vleeskuikenmarkt is er weinig spanning te beleven. Vraag en aanbod van de dieren is goed in evenwicht met elkaar. Het aanbod van vleeskuikens is krap, maar de vraag naar pluimveevlees is ook niet groot. De prijzen van niet-contractgebonden vleeskuikens blijven volgende week daardoor onveranderd op 86 tot 88 cent per kilo. Daartoe heeft de noteringscommissie op de pluimveebeurs in Barneveld vanavond besloten. De basiscontractprijs blijft morgen ook gelijk.

Eén reactie

  • no-profile-image

    pluimveehouder

    komende opzet gaan de voerprijzen weer fors omhoog(kleine 5 cent), hopenlijk gaan een hoop mesters leeg staan want anders wordt het allemaal met verlies.
    In ieder geval is het triest dat deze week de bcp niet omhoog gaat, maar dat doet men niet omdat iederéén na nieuwjaar de boel weer vol gooit en dat weten de slachters nu al. Waardeloos systeem dat de broederij de slachterij op de hoogte houdt van de inleg.

Of registreer je om te kunnen reageren.