Pluimveehouderij

Achtergrond 939 x bekeken

Ruurd Stolp

Ruurd Stolp wordt op 1 november 2009 algemeen directeur van de GD in Deventer.

Ruurd Stolp (55) volgt Anton Pijpers op die in mei vertrok naar de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht. Sindsdien was Henk van der Zwaag algemeen GD-directeur ad interim. Henk van der Zwaag wordt algemeen directeur van Empatec in Sneek.

Ruurd Stolp studeerde diergeneeskunde aan de Universiteit Utrecht en studeerde af in 1980. Hij werkte bij de faculteit Diergeneeskunde tot eind 1983. Daarna was hij enkele jaren werkzaam als dierenarts in de Noordoostpolder. Hij promoveerde in 1985. Vanaf 1987 was Ruurd Stolp in diverse functies verbonden aan Intervet. Sinds 1997 maakte hij deel uit van de directie, vanaf 2002 tot eind 2007 was hij president van Intervet International en daarna tot eind 2008 president van Intervet Schering Plough Animal Health.

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.