Pluimveehouderij

Achtergrond 445 x bekeken

Koelunit Monoblock

Met de kadaverkoelunit Monoblock kan een pluimveehouder zelf een geïsoleerde ruimte bouwen om kadavers voor langere tijd op te slaan.

De Monoblock kan eenvoudig gemonteerd worden in ruimten variërend van 6 tot 8 kubieke meter (afhankelijk van de isolatie). Desgewenst kan de Monoblock worden uitgevoerd met een roestvrijstalen verdamper, wat te adviseren is in de pluimveesector.

Coolworks heeft de kadaverkoelunit Monoblock ontworpen. Coolworks is leverancier van kadaverkoelingen. Coolworks heeft de koeler samen met het Deense destructiebedrijf Daka en een onderdeel van Danish Crown ontworpen, om in Denemarken kadavers voor gedurende circa 5 weken in een bunker op te slaan. Die worden daarna in opgehaald en afgevoerd door en naar Daka Bio-industry voor de productie van biodiesel. Coolworks zal in de komende twee jaar ongeveer 2.200 van deze systemen leveren in Denemarken.

Coolworks bv, Maarheeze (N-B)
• tel. (0495) 59 38 45
• e-mail: ton@coolworks.nl
• internet: www.euratainer.com

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.