Pluimveehouderij

Achtergrond 1591 x bekeken 1 reactie

Eierschalen binnenkort weer meststof

De eiproductenindustrie mag eierschalen binnenkort onder nadere voorwaarden weer afzetten als meststof. Dat is sinds 2006 verboden, behalve voor bedrijven met een ontheffing. Het ministerie van landbouw werkt aan een verandering van de bijlage Aa van de Uitvoeringsregeling Meststoffenwet, waardoor dit verbod verdwijnt. Wat de nadere voorwaarden zijn voor het toestaan van eierschalen als meststof, is nog niet bekend.

Eén reactie

 • no-profile-image

  wh bosker

  is er al meer bekend over het gebruik van eireschalen als (kalk)meststof in de landbouw (akkerbouw). en waar of bij wie kun je dit verkrijgen
  in afwachting op uw antwoord,
  m, vr gr
  wieger bosker

Of registreer je om te kunnen reageren.