Pluimveehouderij

Achtergrond 151 x bekeken 1 reactie

Week 19: slachtkippen -2 cent

NOP en Pluimveebeurs Barneveld volgen in deze weken bij hun slachtkippennoteringen de trend van vorig jaar: vorige week een cent eraf, nu 2 cent eraf. Deinze doet het wat grilliger, maar de einduitkomst is hetzelfde: vorige week gelijk tegen 1 cent eraf vorig jaar en deze week 2 cent eraf tegen ook 1 cent eraf vorig jaar.

Pluimveebeurs Barneveld zit nu nog 9 cent boven de notering van vorig jaar, NOP 7 cent en Deinze 6 cent. De drie slachtkippennoteringen liggen nu dicht bijeen, terwijl vorig jaar Pluimveebeurs Barneveld toch duidelijk lager noteerde.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    K.I.S.S.

    Het is altijd mooi om te lezen dat de noteringen die we gebruiken voor het binnenland altijd geent worden op de noteringen uit het buitenland en historie. Dit lijkt mij geen markt analyse voor de nederlandse markt. GA DIT EENS UIT ELKAAR HALEN EN DIT DAN OOK ZO NOTEREN.

Of registreer je om te kunnen reageren.