Pluimveehouderij

Achtergrond 645 x bekeken

Steven Lak

S.W.A. (Steven) Lak is voorgedragen als nieuwe voorzitter van het Productschap Vee en Vlees (PVE).

Steven Lak (55) wordt zo de opvolger van Jos Ramekers, die acht maanden geleden zijn voorzitterschap van de PVE neerlegde.
Jurist Steven Lak (55) heeft geen landbouwachtergrond en landbouwervaring, maar vervulde (directie)functies in het Rotterdamse havenbedrijfsleven, bij Smit Internationale, op- en overslagbedrijven, het Gemeentelijk Havenbedrijf Rotterdam en containerterminalbedrijf ECT.

Of Steven Lak per 1 januari 2010, wanneer de voorzitterstermijn afloopt, ook de opvolger van Jos Ramekers wordt als voorzitter van het Productschap Pluimvee en Eieren (PPE) is nog ongewis. Het PPE-bestuur gaat zich pas in september beraden over de volgende voorzitterstermijn. NOP-voorzitter Jan Wolleswinkel en NVP-secretaris Jan Brok zijn tevreden over het functioneren van Jos Ramekers als PPE-voorzitter en een nieuwe termijn is voor hen bespreekbaar. Nepluvi-voorzitter Jan Odink acht de kans klein dat Jos Ramekers wordt herbenoemd tot PPE-voorzitter. Odink sluit Steven Lak als PPE-voorzitter niet bij voorbaat uit.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.