Pluimveehouderij

Achtergrond 858 x bekeken

Octalarm-IP-alarm

Het Octalarm-IP-alarm van Adesys bv blijft ook bij internetbellen betrouwbaar.

Adesys bv in Wateringen heeft een alarmeringsconcept ontwikkeld voor pluimveehouders en varkenshouders dat ook werkt bij internetbellen. De dringende reden voor deze nieuwe ontwikkeling is dat er voor alarmering een groot risico vastzit aan internetbellen: de telefonische alarmmelders worden minder betrouwbaar.

De Octalarm-IP-alarmmelder in combinatie met het Adesys Controle Centrum (ACC) met internetkoppeling en lijnbewaking levert een veilige alarmeringsvorm op, meldt Adesys, ook bij internetbellen. Adesys wijst erop dat dit van het grootste belang is, want alle
belverbindingen over het vaste net zullen binnen 3 à 4 jaar zijn overgezet in internetbellen, ook wel 'Voice over IP' (VoIP) genoemd.

Meer over het Octalarm-IP-alarm

Adesys bv
Molenweer 4
2291 NR Wateringen
Tel. 0174 296389

Foto

Albert Papenburg

Of registreer je om te kunnen reageren.