Pluimveehouderij

Achtergrond 1397 x bekeken

Bert Husson

Per 1 augustus 2009 is mr. L.F.A. (Bert) Husson benoemd tot nieuwe voorzitter van het Tuchtgerecht PPE.

Bert Husson was hiervoor plaatsvervangend voorzitter van het Tuchtgerecht PPE.

Opvolger van Jos van Daal

Bert Husson volgt mr. J.F.J.A. (Jos) van Daal op die per 1 augustus 2009 eervol ontslagen is als voorzitter van het Tuchtgerecht PPE. Het betreft een ontslag wegens het bereiken van de wettelijke bovengrens van 70 jaar. Jos van Daal was per 1 maart 2005 benoemd tot voorzitter van het Tuchtgerecht PPE.

Herman Hemminga

Drs. H. (Herman) Hemminga is per 1 oktober 2009 eervol ontslagen als lid van het Tuchtgerecht PPE. Ook bij hem betreft het een ontslag wegens het bereiken van de wettelijke bovengrens van 70 jaar. Herman Hemminga was tot lid benoemd per 1 april 2004.

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.