Pluimveehouderij

Achtergrond 1358 x bekeken

Servé Hermans

Ir. Servé Hermans is per 1 augustus 2008 Managing Director van de leghennendivisie ISA van Hendrix Genetics in Boxmeer.

Deze wisseling in het management bij het internationale fokkerijbedrijf Hendrix Genetics is een direct gevolg van de strategische alliantie tussen Hendrix Genetics en Cobb-Vantress en de overname van de vleeskuikenfokkerijdivisie Hybro door Cobb.

Servé Hermans was voorheen Managing Director van Hybro. Hij neemt de positie over van Antoon van den Berg die tijdelijk het management voerde over ISA. De tijdelijke positie van Servé Hermans als directeur van het Hendrix Genetics Research & Technology Centre is overgenomen door Gerard Albers.

ISA is een van de vier divisies van Hendrix Genetics

ISA (Institut de Sélection Animale) is de leghennenfokkerijdivisie van Hendrix Genetics. ISA levert op vier continenten grootouder- en ouderdieren aan de internationale legpluimvee-industrie. ISA heeft wereldwijd een marktaandeel van 48% en telt 342 medewerkers. De leghennenfokkerij-divisie ISA is een van de vier divisies van Hendrix Genetics. De andere drie zijn: de kalkoenfokkerijdivisie Hybrid, de varkensfokkerijdivisie Hypor en pluimveedistributiedivisie SFPA.

Foto

Albert Papenburg

Of registreer je om te kunnen reageren.