Pluimveehouderij

Achtergrond 197 x bekeken

Week 25: slachtkippen weer gelijk

De noteringen voor de slachtkippen blijven voor de derde week achtereen gelijk. Dit geldt voor zowel NOP, Pluimveebeurs Barneveld als Deinze. De prijs op Pluimveebeurs Barneveld ligt in week 25/2008 met 8 cent 1 cent boven het dieptepunt van 7 cent dat in week 25/2007 werd bereikt.
Overigens, zoals we twee weken geleden al meldden: het geluid klinkt dat de werkelijk uitbetaalde prijzen ver boven de Barneveldse notering liggen en zelfs boven de NOP-notering.

Vleeskuikenmoederdieren

In week 25/2008 bleven ook de noteringen voor de vleeskuikenmoederdieren ongewijzigd, althans die van NOP en Pluimveebeurs Barneveld. Deinze haalde 2 cent van de notering voor de vleeskuikenmoederdieren af.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.