Pluimveehouderij

Achtergrond 306 x bekeken

Gert-Jan Oplaat

Gert-Jan Oplaat voorlopig voorzitter van de NVP.

Dit meldt de Nederlandse Vakbond Pluimveehouders (NVP) in een persbericht van 6 juni 2008.

Gert-Jan Oplaat (43) is momenteel vice-voorzitter van de NVP.

Met het overlijden van Ad Kon op 22 mei 2008 zit de NVP zonder voorzitter. Ad Kon was ruim vier jaar voorzitter en het gezicht van de NVP.

Het dagelijks bestuur van de NVP denkt dat Gert-Jan Oplaat de NVP de komende tijd de juiste aansturing kan geven. Het dagelijks bestuur stelt daarom op 10 juni 2008 het landelijk bestuur van de NVP voor om Gert-Jan Oplaat te benoemen tot voorlopig voorzitter van de pluimveehoudersvakbond.

AANVULLING 11 JUNI 2008
Dinsdagavond 10 juni 2008 heeft het landelijk bestuur van de NVP Gert-Jan Oplaat unaniem benoemd tot voorlopig NVP-voorzitter. Ook heeft het landelijk bestuur van de NVP Steven Freriks unaniem aangewezen als voorlopig lid van het dagelijks bestuur. Steven Freriks was kandidaat gesteld door de regio Noord, waar Steven Freriks bestuurslid is.

Het dagelijks bestuur van de NVP bestaat nu uit:
• Gert-Jan Oplaat, voorlopig voorzitter
• Jan Brok, secretaris
• Harry Ketels, penningmeester
• Steven Freriks, voorlopig DB-lid

Komende herfst komt er meer duidelijkheid over het voorzitterschap van de NVP. Dan zal er een extra algemene ledenvergadering worden gehouden om Gert-Jan Oplaat als voorzitter te kiezen en Steven Freriks als DB-lid.

Foto

Albert Papenburg

Of registreer je om te kunnen reageren.