Pluimveehouderij

Achtergrond 330 x bekeken

Probioticum Calsporin

Het probioticum Calsporin heeft EU-registratie in een dosering van 50 ppm.

Het microbieel probioticum Calsporin heeft per 22 februari 2008 Europese goedkeuring voor gebruik bij vleeskuikens in een dosering van 50 ppm. Eerder al was er een Europese registratie voor Calsporin in een dosering van 100 ppm. Calsporin kan nu dus gebruikt worden in een range van 50 tot 100 ppm. De registratie van de dosering van 50 ppm maakt toepassing van Calsporin economisch interessanter.

Goed voor groei en voerconversie

Het probioticum Calsporin verbetert de groei en voerconversie bij vleeskuikens en is bruikbaar in combinatie met coccidiostatica, therapeutische antibiotica en organische zuren.

Bacillus subtilus C-3102

Calsporin bevat een hoge concentratie van de spoorvormende bacterie Bacillus subtilus C-3102. Het helpt om de effecten van schadelijke bacteriën, zoals Salmonella, Clostridium en Campylobacter te reduceren.

Leverancier: Orffa

Calsporin is ontwikkeld door het Japanse bedrijf Calpis en wordt geleverd door Orffa in Werkendam (Z-H).

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.