Pluimveehouderij

Achtergrond 371 x bekeken 2 reacties

Frankrijk bevestigt uitbraak vogelpest

De drie dode zwanen die in het Franse departement Moselle zijn gevonden, zijn bezweken aan het levensgevaarlijke vogelpestvirus H5N1.

Laatste reacties

  • no-profile-image

    Hilma Eijerkamp-Looijenga

    Geweldig dat Roel Leferink zo snel en accuraat met het nieuws over de vogelpest is gekomen. Misschien kan hij ook nog uitzoeken wat dit voor de nederlandse duivensport gaat betekenen voor de rest van het duivenseizoen 2007.

  • no-profile-image

    Ardi

    Ik vraag me ook af wat dit precies inhoud voor de duivensport in Nederland. Maar ook met de duiven die op dit moment al op franse bodem staan. Worden deze teruggebracht? mogen ze uberhaupt vervoerd worden? Ook vraag ik me af hoe groot de besmettingskans is bij, cq van duiven. Kunnen ze het overbrengen en blijven ze zelf immuum voor deze ziekte?

Of registreer je om te kunnen reageren.