Pluimveehouderij

Achtergrond 436 x bekeken

Karel Bierman

Ir. Karel Bierman is sinds 1 februari 2007 business manager poultry Benelux bij Schering Plough Animal Health.

Karel Bierman is als business manager poultry Benelux bij Schering Plough Animal Health verantwoordelijk voor de vermarkting van Paracox-5 en Paracox-8 in de Benelux en voor de vermarkting van toekomstige producten voor de pluimveesector die Schering-Plough in Europa laat registreren.

Karel Bierman volgt in de functie van business manager poultry Benelux drs. Mattie Vertommen op die per 1 januari 2007 bij Schering Plough werkt als adviseur.

Karel Bierman werkte hiervoor in verschillende functies (bedrijfsadviseur, accountmanager en nutritionist) bij diverse bedrijven in de pluimveevoerindustrie: Cavo Latuco, Provimi en laatstelijk, sinds najaar 1998, bij Cehave Landbouwbelang.

Foto

Albert Papenburg

Of registreer je om te kunnen reageren.