Pluimveehouderij

Achtergrond 338 x bekeken

Brigitte Ask

Brigitte Ask zit sinds 1 januari 2007 in het fokkerijteam van Hybro bv in Boxmeer.

Bij Hybro bv zal Brigitte Ask werken aan R&D-onderwerpen, zoals het genomisch selectieprogramma van Euribrid, en aan nieuwe ontwikkelingen om de competiviteit van de Hybro-producten te waarborgen.

Mastertitel Wageningen
Brigitte Ask (31) is geboren in Denemarken. In 2002 studeerde ze af aan de Koninklijke Veterinaire en Landbouwuniversiteit van Kopenhagen en deed ze een project bij Hybro als voorbereiding op haar mastertitel, een jaar later aan Wageningen Universiteit. Ze begon haar carrière als doctoraal student in Utrecht en Wageningen. Ook werkte ze drie maanden bij het Roslin Instituut in Schotland aan het verbeteren van resistentie tegen ziektes door dierfokkerij.

Foto

Albert Papenburg

Of registreer je om te kunnen reageren.