Lemken zet informatieportal Leonis online MechanisatieNieuws

Lemken zet informatieportal Leonis online

Om de service aan afnemers te verbeteren, introduceert Lemken het online informatieportal Leonis. Klanten en dealers vinden daar allerlei ondersteunende informatie over de Lemken-werktuigen.

Op de homepage van Leonis staan handleidingen, onderdelenlijsten, foto’s, films en brochures om te downloaden. Diverse keuzemogelijkheden en zoekfuncties vergemakkelijken het vinden van de juiste info.

Met de zoekfunctie in Leonis vindt de gebruiker of de dealer de meest actuele informatie over Lemken-werktuigen. - Foto: Lemken

Met de zoekfunctie in Leonis vindt de gebruiker of de dealer de meest actuele informatie over Lemken-werktuigen. – Foto: Lemken

Dealers kunnen inloggen op de dealerportal van Lemken. Die biedt toegang tot montage- en servicehandleidingen, werktuigkaarten, nieuwsbrieven over technische ontwikkelingen en trainingsdocumenten. Ze hebben zo altijd de nieuwste informatie bij de hand. Servicevragen los je op met de zoekfunctie, bijvoorbeeld door een foutcode in te voeren. Het probleem is zo snel te lokaliseren en op te lossen.

Leonis werkt in het Duits, Engels, Frans en Russisch.

Beheer
WP Admin