Foto: Duport MechanisatieNieuws

4-inline Flex: schuifas op vier wielen

Duport komt met een mesttank met vier wielen op één schuifas, de 4-inline Flex. Hierdoor rijdt de tank niet meer door hetzelfde spoor als de trekker.

Via een framebalk voor en achter de rij wielen kunnen cilinders beide buitenste wielen elk 60 centimeter naar buiten schuiven. Hierdoor ontstaat zo’n 70 centimeter ruimte tussen de binnenste en buitenste wielen. Als de trekker op een spoorbreedte van (hart op hart) 2,9 meter staat, berijd je geen enkel spoor twee keer.

De buitenste wielen van de 4-inline Flex-tank van Duport schuiven 60 centimeter naar buiten. De wielen pendelen rechtstandig. - Foto: Duport

De buitenste wielen van de 4-inline Flex-tank van Duport schuiven 60 centimeter naar buiten. De wielen pendelen rechtstandig. – Foto: Duport

De 4-inline Flex-tank is verkrijgbaar met inhouden van 10, 12, 14 en 16 kuub. Standaard bandenmaat van de vier even grote banden is 650/65 R42. De wielen pendelen onderling rechtstandig over oneffenheden. Bij de standaard 4-inline zonder schuifas pendelen de wielen ook, maar ze verdraaien dan naar binnen of buiten. Optie Flex-as: € 20.000.

Beheer
WP Admin