Perfect wil groeien onder vleugels Synergia MechanisatieNieuws

Perfect wil groeien onder vleugels Synergia

Van Wamel, producent van het merk Perfect, heeft een meerderheid van de aandelen overgedaan aan het Synergia Agritech Fund.

Deze management buy-out stelt de toekomst van Van Wamel en het merk Perfect veilig. Directeur/aandeelhouder Freek van Wamel blijft bij het bedrijf betrokken; wel komt er een nieuwe CEO.

Het merk Perfect omvat een reeks oranje (klepel)maaiers en bloters voor landbouwbedrijven en verplegingsmachines voor de fruitteelt en wijnbouw, zoals cirkelmaaiers en houtversnipperaars. In Synergia Capital Partners werken ondernemers uit het Nederlandse bedrijfsleven samen, waaronder de gebroeders Liet (van Trioliet). Tevens is nu een aantal leden van het managementteam van Van Wamel als aandeelhouder toegetreden.

Foto: Van Wamel

Foto: Van Wamel

Een bekende onderneming die onder Synergia valt is Ploeger Oxbo, van de oogstmachines. Synergia Capital Partners richt zich vooral op ondernemingen die internationaal actief zijn binnen nichemarkten, en investeert in ondernemingen met groeipotentie.

De klanten/gebruikers van Perfect merken niets van de aandelenoverdracht. De firmanaam Van Wamel, de merknaam Perfect en de oranje kleurstelling blijven onveranderd.

In 2017 bestaat Van Wamel 70 jaar. Daarom zijn er twee open dagen op vrijdag 9 en zaterdag 10 juni.

Beheer
WP Admin