Mechanisatie

Nieuws 1417 x bekeken

Zuidberg levert aanrijdbeveiliging voor trekkers

Zuidberg Frontline Systems brengt een aanrijdbeveiliging voor trekkers op de markt. Deze verbetert de zichtbaarheid en herkenbaarheid van de trekker en beperkt bij een aanrijding de schade.

De fabrikant ontwierp twee versies. De eerste variant is in combinatie met een Zuidberg-frontgewicht van 850 of 1.400 kilo te gebruiken. De tweede is multifunctioneel. Je koppelt hem aan een driepunts fronthef, net als een snelkoppeldriehoek. Dit type heeft ook een geïntegreerde trekhaak. Opties zijn verzwaring met gewichten en een opbergruimte/toolbox.

Strakke vormgeving, universeel toepasbaar

Alle varianten zijn strak vormgegeven, voorzien van verstelbare breedtematen en breedtemarkeringen (volgens wetgeving), universeel toepasbaar voor alle trekkertypes met fronthef en verkrijgbaar in originele tractorkleuren. Slimme techniek in de bumper voorkomt afbreken bij achteruitrijden. Optioneel zijn alle modellen te voorzien van geïntegreerde led-signalering voor de optimale zichtbaarheid en herkenbaarheid van de trekker. Zuidberg noemt geen prijzen aangezien het product nog in de prototypefase zit.

Foto

  • Zuidberg levert aanrijdbeveiliging voor trekkers - <em>Foto: Zuidberg</em>

    Zuidberg levert aanrijdbeveiliging voor trekkers - Foto: Zuidberg

Of registreer je om te kunnen reageren.