Mechanisatie

Nieuws 3450 x bekeken

Recordaantal trekkermerken op ATH-beurs

Op AgroTechniek Holland in Biddinghuizen zijn dit jaar meer trekkermerken present dan ooit, meldt de beursorganisatie. Bezoekers kunnen de allernieuwste trekkers zelf testen.

Naast de gevestigde namen geven ook enkele nieuwe merken acte de présence, zoals Mercedes Benz, Kioti, Eurotrac, Antonio Carraro en Solis. En wat minder bekende, denk aan Holder, Hovertrack en Lamborghini. Bij elkaar 24 trekkermerken, een record. Ondanks de absentie van John Deere is er dus volop te zien voor trekkerminnend Nederland.

Testen op TrekkerParcours

Bezoekers kunnen tijdens de beurs, die plaatsvindt van 7 t/m 10 september 2016, zelf de nieuwste modellen aan de tand voelen. Er is een parcours vol obstakels, het TrekkerParcours, inclusief veel voorkomende verkeerssituaties uit de dagelijkse praktijk. Onder toezicht van deskundige instructeurs ervaren bezoekers uit eerste hand hoe de trekkers presteren.

In totaal beslaat de ATH 18 hectare, inclusief demoterreinen en een TrekkerParcours om zelf de nieuwste trekkers uit te proberen. <br /><em>Foto: ATH</em>
In totaal beslaat de ATH 18 hectare, inclusief demoterreinen en een TrekkerParcours om zelf de nieuwste trekkers uit te proberen.
Foto: ATH

Alles wat boeren boeit

De ATH beslaat alles bij elkaar 18 hectare. Naast de stands met 500 merken zijn er demonstraties bietentechniek en smart farming, een heftruckarena, het genoemde Trekkerparcours en - nieuw dit jaar - levend vee bij de Duurzame-koeverkiezing en het Jaar van het Kalf.

Of registreer je om te kunnen reageren.