Case IH Optum trekker van het jaar - Foto: RBI MechanisatieNieuws

Case IH Optum trekker van het jaar

De Case IH Optum 300 CVX is verkozen tot Trekker van het Jaar 2017. Case IH krijgt de internationale journalistenprijs in de overkoepelende categorie ‘Tractor Of The Year’.

In deze categorie streden nog zeven andere finalisten, waaronder de Massey Ferguson 6718S, de Fendt 516 Vario en de Deutz-Fahr 6215 C-Shift. De laatstgenoemde won de ‘overall’ prijs van mooiste trekker van 2017, genaamd ‘Best Of Design’.

New Holland T5.120 beste boerentrekker

Naast voorgenoemde prijzen ging de prijs voor beste boerentrekker van 2017 (‘Best of Utility’) naar de New Holland T5.120 en de prijs voor beste smalspoortrekker (‘Best of Specialized’) naar de Antonio Carraro ‘Tony 9800 TR’. Bijzonder was dat de grondlegger de laatstgenoemde, de 84-jarige Antonio Carraro in eigen persoon, de prijs in ontvangst nam op het erepodium.

Jury uit 23 Europese landen

De organisatie van Tractor Of The Year (TOTY) omvat juryleden uit 23 Europese landen. Vanuit Nederland zijn het de redactieleden van TREKKER die zitting nemen in de TOTY. De uitreiking op de Eima was de 20ste editie van de TOTY.

Beheer
WP Admin