Mechanisatie

Nieuws 1555 x bekeken

Upgrade voor Steyr Kompakt

St. Valentin (Oost.) – Op de Steyr Kompakt-trekkers (75-115 pk) is nu ook een Multicontroller te koop. Een andere nieuwe besteloptie is met 34 inch banden voor meer tractie.

Steyr verwoordt het poëtisch dat het Steyr-DNA van de Multi-series naar de Kompakt-typen is getranspanteerd. Met de Multicontroller stuur je de Kompakt makkelijker aan dankzij de mogelijkheden Powerclutch, Powershift, en knoppen voor de voor- en achterhef. Als de fronthef is uitgerust met EFH (electronic front hitch) kun je op de Multicontroller snel wisselen tussen front- en achterhef. De chauffeur kan dan vanuit de cabine regelen hoeveel druk de fronthef uitoefent op daarin gemonteerde machines. De EFH meet met een sensor hoeveel druk de machine op de grond uitoefent en regelt dit constant terug naar de ingestelde waarde. Ideaal bijvoorbeeld bij maaien, je krijgt minder vervuiling van het gras. Bovendien werkt het comfortabeler voor de chauffeur.

Of registreer je om te kunnen reageren.