Mechanisatie

Nieuws 2057 x bekeken laatste update:3 jul 2015

Reesink en APH samen in Turkije

Apeldoorn (Gld.)/Heerenveen (Frl.) - Royal Reesink en APH Group gaan samenwerken bij het aan de man brengen van grondbewerkings-, voederwinnings- en voederverwerkingsmachines in Turkije, een land met een grote agrarische potentie.

APH is al jaren actief in Turkije met dochter APH Group Turkey. Drie jaar geleden bouwde het de activiteiten uit met een organisatie voor de distributie van genoemde machines. Ook Reesink heeft veel ervaring met zulke landbouwmachines. Het nieuw opgerichte Reesink Turkey bv (75 procent van de aandelen is in handen van Royal Reesink) bezit alle aandelen van een Turkse vennootschap, en zal nauw samenwerken met APH Group Turkey. De organisatie is gevestigd in Nevşehir. De huidige elf medewerkers zijn verantwoordelijk zijn voor de verkoop, de service en het uitbouwen van het dealernetwerk.

Of registreer je om te kunnen reageren.